REKLAMA
Gulášová polievka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 30 g bravčová masť
- 40 g Cibuľa
- 150 g hovädzie mäso
- 150 g bravčové mäso
- 400 g zemiak
- 1 kus nastrúhaný petržlen
- 1 kus nastrúhaná mrkva
- 11⁄2 l voda
- soľ
- korenie
- mletá paprika - sladká
- 1 kus zelená paprika
- 100 ml paradajkový pretlak
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
Na masti zapeníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú papriku, hovädzinu. Mäso hneď posolíme, pridáme rascu, mletú papriku a postrúhanú mrkvu s petržlenom. Keď je hovädzie mäso pripražené pridáme bravčové mäso. Poriadne premiešame a necháme zapražiť bravčovinu. Zalejeme vodou a varíme kým nie je mäso mäkké. Keď je mäso mäkké pridáme na kocky pokrájane zemiaky a po uvarení zemiakov pridáme pretlak. Dobrú chuť.