REKLAMA
Zdroj: FB: Stolček prestri sa
Halušky k paprikášu
Halušky sú tradičnou slovenskou kuchyňou, ktorá sa dokonale hodí k rôznym omáčkam, najmä paprikášu. Tieto mäkké a chutné knedlíčky z osočinnej múky a vajec sú jednoduché na prípravu a skvele doplnia akúkoľvek omáčku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g múka
- 2 ks vajcia
- 150 ml voda
- 1 čl soľ
- maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zmiešajte všetky suché prísady v miske.
2. Krok
Pridajte vajcia a vodu a miešajte.
3. Krok
Halušky hádžeme do vriacej osolenej vody pomocou haluškára a varíme 8 minút.
4. Krok
Hotové halušky scedíte a premiešajte s trochou masla.