REKLAMA
Hokkaido polievka
Rýchla polievka z tekvice
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus hokkaido
- 2 kus mrkva
- 1 kus zemiak
- soľ a korenie
- čili olej
- 1 šľahačka
- 3 pl olivový olej
- 1⁄2 l zeleninový bujón
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Hokkaido zbavíme semienok a nakrájame na kocky, mrkvu a zemiak očistíme a nakrájame na kocky. V hrnci si rozpálime olej a opečieme tekvicu, mrkvu a zemiak. Posolíme a okoreníme, zalejeme vývarom. Uvaríme, kým zelenina nezmäkne. Vymixujeme ponorným mixérom dohladka, pridáme smotanu na šľahanie a prevaríme 5 minút. Podávame s krutónmi a pokvapkáme troškou chilli oleja.
Jednoduché, rýchle a chutné ?