REKLAMA
Zdroj: Facebook- TOP recepty
Hrbaté mäso
Recept na hrbaté mäso
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 plátky bravčového mäsa
- huba
- 4 plátky šunka
- 4 plátky syr
- 1 Cibuľa
- soľ
- korenie
- kečup
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Na panvičke speníme cibuľu. Pridáme huby a pár minút podusíme.
2. Krok
Zmes ochutíme soľou, korením a pridáme na kocky nakrájanú šunku. Keď máme podusené, pridáme trochu kečupu.
3. Krok
Mäso naklepeme, osolíme . Zmiešame múku s červenou mletou paprikou a obalíme.
4. Krok
Na troche oleja prudko osmažíme.
5. Krok
Rezne rozložíme do pekáča a navrstvíme na ne hubovo - šunkovú zmes. Na vrch dáme plátkový syr.
6. Krok
Rúru predhrejeme na 180 °C a zapekáme 30 - 40 minút. Môžeme podliať troškou vody alebo vývaru.
7. Krok
Môžeme podávať s dusenou ryžou, s opekanými zemiakmi, alebo zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.