REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2SyTXQvf7gK5DNSN52z-/ac902b04c7b8f1ef5b11de3ecd7e60.jpeg)
Hruškový koláč
Uložte si tento recept a upečte si koláč v sezóne hrušiek.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 3 kus vajce
- 60 g hnedý cukor
- 50 ml mlieko
- 25 ml kokosový olej
- 20 g vanilkový proteín netreba
- 100 g špaldová múka
- 1 čajová lyžička kypriaci prášok
- 2 čajová lyžička škorica
- 5 hruška
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
50 min.
Vajcia s cukrom vyšľaháme. Zašľaháme olej a mlieko. Následne primiešame suché ingrediencie. Hrušky nakrájame na tenké plátky a vmiešame do cesta. Okrúhlu formu si vystelieme papierom na pečenie. Pripravené cesto nalejeme do formy. Ja som zopár plátkov poukladala na vrch cesta a posypala škoricou. Pečieme pri teplote 175 stupňov 40 minút.