REKLAMA
Jablková torta
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 500 g jabĺk
- 1 balenie piškót keksíkov
- 1 balenie vanilkového pudingu
- 300 ml vody
- 1 lyžička škorice
- 1 kyslá smotana
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Jablká si najemno nastrúhame a dáme do hrnca.
2. Krok
Zalejeme 100ml vody, pridáme škoricu a udusíme do mäkka. (Cca 10 minút).
3. Krok
Puding si rozmiešame v 200ml vody a pridáme k jablkám. Miešame a necháme prejsť varom, pokiaľ nám zmes nezhustne.
4. Krok
Na dno formy dáme piškóty, na to vylejeme 1/2 jablkovej zmesi.
5. Krok
Znova naukladáme piškóty a druhú polovicu zmesi.
6. Krok
Tortu vložíme do chladničky a necháme stuhnúť. Najlepšie cez noc.
7. Krok
Pred podávaním potrieme tortu kyslou smotanou.
8. Krok
Namiesto kyslej smotany môžte použiť šľahačku.
9. Krok
Ja som použila keksíky Hami a vanilkový puding z DM.
10. Krok
Sladidlo do jabĺk si môžte pridať ak máte kyslejšie jablká.