REKLAMA
Jednoduchá grilovaná cuketa na panvici
Španielska rýchla grilovaná cuketa na panvici s cesnakom a octom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 cuketa
- 2 strúčiky cesnak
- soľ
- olivový olej
- 2 pl ocot
- petržlen
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Cukety si umyjeme a osušíme. Nakrájame na hrubé kolieska.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Cuketu si osolíme a dáme do väčšieho sitka na pol hodinku, aby pustila šťavu a zbavili sme sa prebytočnej vody.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Cuketu si osušíme papierovou vreckovkou.
Zdroj: Youtube
4. Krok
V miske si zmiešame nakrájaný cesnak, trochu soli, dve lyžice octu, nasekanú hrsť petržlenovej vňate.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Na panvicu si dáme zohriať olivový olej a poukladáme naň krúžky cukety. Opečieme z oboch strán dozlatista.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Na cukety si vylejeme pripravenú cesnakovú zmes a necháme pár minút ešte na panvici. Hotové cukety môžeme podávať ako hlavný chod alebo príloha. Dobrú chuť
Zdroj: Youtube