REKLAMA
Koláč s piškótami a pudingom
Rýchly, jednoduchý... tento dezert zvládne každý. Navyše ak použijte puding bez varenia, máte ho hotový naozaj bez ťažkostí a rýchlo. A určite si na ňom pochutíte.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Suroviny
- 1 balenie piškóty ja som použila bezlepkové
Krém
- 2 balenia puding créme olé slaný karamel
- 500 ml mlieko
- 150 g tvaroh jemný
- 100 g smotanový syr (cream cheese)
Poleva
- 50 g smotanový syr (cream cheese)
- 50 g Arašidové maslo
- 30 g proteín
- 50 ml voda
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Piškóty som použila bezlepkové sladené trstinovým cukrom. Balenie malo 120g.
2. Krok
Krém: Pudingové prášky vyšľaháme v mlieku do husta. Následne zmiešame s tvarohom a cream cheese.
3. Krok
Poleva: Všetko spoločne zmiešame na hladkú konzistenciu.
4. Krok
Vrstvenie: Do okrúhlej formy (s priemerom 20cm) vrstvíme striedavo piškóty a karamelový krém. Vytvoríme tri vrstvy piškót a krému. Na vrch rozotrieme polevu. Formu odložíme do chladničky ideálne na noc, no postačia aj 3-4 hodiny 😊 dozdobíme, nakrájame a podávame.