REKLAMA
Kotlíkový guľáš z diviny
Domáci kotlíkový guľáš podľa tohto receptu zaručí úspech každému kuchárovi. Skvelý na chatu alebo len tak doma.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 3 kg bravčové plece
- 11⁄2 kg Cibuľa
- 2 l bujón
- 0.4 l bravčová masť
- 1 hlávka cesnak
- soľ
- mleté čierne korenie
- majoránka
- mletá paprika sladká
- kmín drvený
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
240 min.
1. Krok
Prichystáme si cibuľu, ktorú nakrájame na plátky a opražíme ju v rozohriatom kotlíku spolu s olejom. Cibuľa sa opraží do hneda.
Zdroj: Youtube
2. Krok
K opečenej cibuli pridáme nakrájané mäso. Opečieme ho. Keď sa nám mäso zatiahlo pridáme mletú červenú papriku, soľ, čierne korenie a kmín. Podlejeme ho vývarom.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Keď je mäso hotové môžeme guľáš zahustiť striedkou zo staršieho chleba. Podľa chutí dosolíme.Na záver už len pridáme majoránku a prelisovaný cesnak.
Zdroj: Youtube
Kotlikovy gulaz z diviny z bravcovym.plieckom.Dobre vam harasi