REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Krém na koláčiky
Vynikajúci krém, ktorý sa hodí na vrch koláčikov.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
24
- 1 bal Vanilkový puding
- 500 ml mlieko
- 200 g Krupicový cukor
- 500 g mascarpone
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Vanilkový puding pripravte podľa návodu na obale, len pridajte 200 g cukru.
2. Krok
Po uvarení nechajte puding mierne vychladnúť.
3. Krok
Nakoniec do mierne vychladnutého pudingu pridajte mascarpone a dobre premiešajte. Je dôležité počkať, kým je puding skutočne len mierne teplý, inak by sa mascarpone mohlo začať zrážať a krém by nebol hladký.
4. Krok
Hotový krém naplňte do košíčkov.