REKLAMA
Krevetové POKE
Ryža, zelenina a krevety opečené na olivovom oleji s feferónkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- krevety
- 1 mrkva
- 2 Stonky stopkového zeleru
- 100 g rajčín
- 2 avocada
- olivový olej
- feferónka
- brokolica
- ryža
- kokosový olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Na začiatok si urobíme ryžu. Ja si nechávam odmočiť vo vode a dobre ju popremývam. Scedíme a dáme na rozohriatý kokosový olej, chvíľku orestujeme, posolíme a zalejeme horúcou vodou 1 hrnček / 1,5 hrnčeka vody.
2. Krok
Premiešam a nechám dusiť. Stiahneme a necháme dôjsť v teple do mäkka.
3. Krok
Zeleninu si očistíme a ľubovoľne nakrájame na kocky alebo plátky. Brokolicu mierne obvaríme vo vriacej vode cca 5-7 minút.
4. Krok
Krevety opečieme na olivovom oleji a feferónke/ podľa pikantnosť cca 3 plátky.
5. Krok
Podávame.
6. Krok
Krevety môžeme nahradiť údeným lososom nakrájaným na kocky alebo kuracím plátkom pripraveným na prírodno.
7. Krok
Zdravý obed nech chutí.