REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nmrURndlbMkV3cHL2alV/c598fbf881cf78bc0a382ea35da270.jpeg)
Kurací vývar
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- kuracie stehná
- kuracie chrbty
- kuracie Krky
- Cibuľa
- cesnak
- mrkva
- petržlen
- ligurček
- podľa chuti soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
500 min.
Dame si variť umyté kuracie mäso. Neskôr pridáme cibuľu,mrkvu a petržlen a necháme prevariť. Medzitým zberáme penu, aby bol vývar krásne čistý. Nakoniec varíme vývar na najnižšom stupni ,pridáme ligurček. Osolíme. Varíme 8 hodín. Hodinu pred vypnutím pridáme cesnak.