REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/20TawbAke5ZWvo8bOc-f/3b82dcbea3fe6712de5b254c96aa86.jpeg)
Zdroj: EzumeImages from Getty Images
Kuracia čína
Tento recept vás prenesie priamo do srdca ázijskej kuchyne. Chutné kuracie mäso v kombinácii s pikantnými čínskymi špecialitami je dokonalé na rýchly obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Hlavné ingrediencie
- 500 g kuracie prsia
- 1 ks červená paprika
- 1 ks Cibuľa
- 2 ks cesnak
- 1 ks mrkva
- 1 ks brokolica
Omáčka
- 4 pl sójová omáčka
- 1 ks limetka
- 1 čl Med
- 1 čl korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Kuracie mäso nakrájajte na tenké prúžky. Papriky, cibuľu, cesnak a mrkvu nakrájajte na tenké pásiky. Brokolicu rozdeľte na malé ružičky.
2. Krok
Na panvici zohrejte olej a pridajte kuracie mäso. Keď začne meniť farbu, pridajte cibuľu a cesnak a restujte.
3. Krok
Pridajte papriku, mrkvu a brokolicu a orestujte do mäkka.
4. Krok
V misku zmiešajte sójovú omáčku, šťavu z limetky, med a korenie a pridajte do panvice. Restujte na strednom ohni až do úplného vstrebania omáčky.
5. Krok
Podávajte s ryžou alebo cestovinami. Dobrú chuť!