Kuracie gordon bleu
Kuracie gordon bleu je úžasný a lahodný spôsob prípravy kuracieho mäsa na obed alebo večeru.
Ingrediencie
- 2 kuracie prsia
- 6 plátky švajčiarskeho syra
- 6 plátky kvalitnej šunky
- 4 čl dijonskej horčice
- 1 veľké vajce
- 1⁄2 šálky múka
- 1 šálka panko strúhanky
- 1⁄4 lyžičky cesnakového prášku
- soľ
- mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
Postup
Kuracie prsia si očistíme a nakrájame na tenšie plátky pozdĺž celého kusu mäsa. Preložíme potravinárskou fóliou a jemne vyklepeme na tenký plátok.
Zdroj: Youtube
Osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
Zdroj: Youtube
Poukladáme na vrch plátok šunky a syra.
Zdroj: Youtube
Zrolujeme a necháme v chlade odpočívať 30 minút.
Zdroj: Youtube
Mäsové rolky obaľujeme v trojobale. Muka, rozšľahané vajíčka so štipkou soli a strúhanka s cesnakovým práškom.
Zdroj: Youtube
Na panvicu si nalejeme olej a necháme zohriať. Mäso ukladáme do horúceho oleja a smažíme zo všetkých strán dozlatista.
Zdroj: Youtube
Podávame k rôznym prílohám ako zemiaky alebo šalát. Dobrú chuť.
Zdroj: Youtube