REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q6X5QlOKe-obnsUEApBM/5f9ac6e1008ce24a60443501cd057c.jpeg)
Kuracie mäso zapečené s kyslou smotanou a syrom
Sťavnaté mäsko z rúry
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kuracie prsia
- 200 g kyslá smotana
- 1 ks vajce
- 1 čl horčica
- 150 g tvrdý syr
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ a korenie
- kari korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Mäso umyjeme a narežeme na kocky. Pridáme pretlačený cesnak, soľ, čierne korenie, karí, horčicu a dobre premiešame.
2. Krok
Poukladáme na dno nádoby 30x20 a uhladíme. ( dno premažeme trochou ooeja)
3. Krok
Osobitne vymiešame kyslú smotanu a vajce. Rovnomerne namažeme na mäso. Na smotanovú vrstvu nastrúhame syr a dáme piecť na 180 °C na 40 minút. Hotové ešte posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.