REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ClE3XJ4oc9mSnw9_Z5ZD/39b6cb7c081cd94b75140656f4be69.jpeg)
Kuracie rezne trochu inak
Kokosový olej namiesto klasického oleja alebo masti a kukuričné lupienky zmiešané s nasekanými bylinkami pridajú tejto klasike zaujímavú chuť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g vykostených kuracích stehien
- 4 pl hladká múka
- 2 vajcia
- 4 pl podrvené kukuričné lupienky
- za hrsť mletých mandlí
- nasekané bylinky
- soľ a korenie
- kokosový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Najprv pripravíme obal. V hlbšej miske vyšľaháme vajcia. V druhej miske zmiešame podrvené kukuričné lupienky s mandľami a nasekanými bylinkami.
2. Krok
Kuracie stehná umyjeme, osušíme, jemne naklepeme a po okrajoch narežeme. Osolíme, okoreníme, obalíme v múke a oklepeme. Potom obalíme v rozšľahanom vajci z oboch strán a nakoniec v kukuričnej zmesi.
3. Krok
V panvici rozohrejeme kokosový olej a obalené rezne vyprážame z každej strany asi 5 minút nachrumkavo. Podávame s pečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.