REKLAMA
Ľahký nepečený koláč s pudingom
Nepečený dezert s kávenkami a príchuťou kávy.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 balenie kávenky rodinné
- 100 ml uvarenej kávy
- 1 balenie Zlatý klas
- 400 ml mlieko
- 25 g trstinový cukor
- 1⁄2 balenia vanilínový cukor
- 100 g smotanový syr (cream cheese)
- 1 pl kakao
- 1 ks Kaštany
- 100 g kyslá smotana
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
So zlatého klasu, mlieka a cukru uvaríme hustý puding.
2. Krok
Polovicu keksíkov rozložíme na dno malej formy a lyžicou polejeme kávou.
3. Krok
Nanesieme polovicu pudingu.
4. Krok
Opäť navrstvíme keksíky a polejeme kávou.
5. Krok
Do druhej polovice pudingu primiešame kakao a nanesieme na kávenky.
6. Krok
Nakoniec roztopíme kaštany, ktoré zmiešame s kyslou smotanou. Zmes rozotrieme na vrch dezertu.
7. Krok
Na záver môžeme posypať grankom/kakaom a odložíme stuhnúť do chladničky.