REKLAMA
Lahodná bryndzová nátierka
Bryndzová a mrkvová nátierka sú náše obľúbené kombo na večer ku telke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
14
- 10 plátkov maslo
- 1 menšiu cibuľu
- 1 čl mletej sladkej papriky
- 1⁄2 čl kmínu (najlepšie drveného)
- 1 bryndzu (g)
- 3 pl kopcovité kyslej smotany
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame
2. Krok
Do misky dáme plátky masla, nadrobno nakrájanú cibuľu, bryndzu, mletú papriku a kmín. Všetko dobre premiešame
3. Krok
Na záver zjemníme kyslou smotanou
4. Krok
Hotovú nátierku dáme odležať do chladničky aspoň na 30 minút
5. Krok
Podávame na kúskoch chlebíka so zeleninou