REKLAMA
Lavaš "štrúdľa"
Tentokrát jeden recept z lavašu. Ak nepoznáte, je to niečo ako trotila, dá sa s ním pripraviť množstvo jedál. Či už slaných alebo sladkých. Ak máte chuť na štrúdľu, no nechce sa vám vypekať a tráviť veľa času v kuchyni, zapečte si lavaš na tento štýl.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 1 ks lavaš
- 250 g hrudkového tvarohu
- 50 g jemného tvarohu
- 2 ks jablká
- hrozienka
- škorica
- Oriešky
- sladidlo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Tvarohy zmiešame a osladíme podľa chuti.
2. Krok
Jablká očistíme a nastrúhame na hrubo.
3. Krok
Lavaš si rozprestrieme a rozdelíme vertikálne na tri časti. Zoberieme si jednu časť a tú dáme na polovicu.
4. Krok
Do stredu dáme tvaroh, na to nastrúhané jablko a na vrch posypeme hrozienka, škoricu a oriešky. Zabalíme (ako wrap) a dáme zapiecť do grilu medzi papier na pečenie. Takto naplníme aj ďalšie dve časti a môžeme podávať 😇