REKLAMA
Lotus guličky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 2 balíky lotus sus ienok
- 100 g lotus nátierky
- 250 g mascarpone
- 250 g bielej čokolády
- pár kvapiek oleja
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Sušienky rozmixujeme, a 2-3PL odobereme bokom(to bude na ozdobu).
2. Krok
K sušienkam pridáme mascarpone a Lotus nátierku. Vypracujeme jedno hladké cesto, a dáme do chladničky aspoň na 30minút.
3. Krok
Potom z cesta vytvarujeme guličky, ktoré odložíme nazad do chladničky, kým si nachystáme čokoládu.
4. Krok
Bielu čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli, a pridáme do nej pár kvapiek oleja.
5. Krok
Potom guličky po jednom namáčame do čokolády, a uložíme ich na papier na pečenie.Takto hotové guličky dáme ešte naposledy zachladiť do chladničky, a na záver ich ozdobíme nátierkou a sušienkami