REKLAMA
Maďarský guláš z hovädzieho mäsa

Maďarský guláš z hovädzieho mäsa

Guláš bez múky s čerstvou paprikou a rajčinov.Môže byť pikantný ale aj nepikantný.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 470 g hovädzia nožina Pridané do
  • 25 g bravčová masť Pridané do
  • 1 väčšia cibuľa Pridané do
  • 1 zelená paprika Pridané do
  • 1 väčšia paradajka Pridané do
  • 900 ml voda Pridané do
  • 70 g paradajkový pretlak Pridané do
  • 4 strúčky cesnaku Pridané do
  • soľ Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • čierne korenie mleté Pridané do
  • kajenské paprika Pridané do
  • údená paprika mletá Pridané do
  • majoránka Pridané do
  • mletá paprika sladká Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Mäso nakrájame na kocky. Nakrájame aj cibuľu ktorú opražíme na masti, pridáme nakrájanú rajčinu a papriku spolu chvíľku podusíme a pridáme na kocky nakrájané mäso.

2. Krok

Pridáme korenie ,rascu,soľ,papriku mletú s tou opatrne pretože rada zhorkne a za občasného podlievania ,miešania dusíme zakryté do mäkka. Ja som mäso dusila dlhšie asi bola stará kravička :).

3. Krok

Keď máme mäso mäkké pridáme pretlak,rozpučený cesnak,majoránku, opatrne na špičku noža kajenskú mletú papriku,,dosolíme po prípade dolejeme vodu.Ešte spolu chvíľku povaríme aby sa chute prepojili a odstavíme z ohňa. Omáčka je jemne hustá. Podávame s knedľou. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4590 receptov

Mäsité jedlá

2168 receptov

Večera

4294 receptov

Cestoviny

518 receptov

Mascarpone

329 receptov

Raňajky

1347 receptov

Zaváranie

145 receptov