REKLAMA
Makový koláč
Bez vajec, bez mlieka, bez lepku. Koláč vhodný pre ľudí s intoleranciami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 ks jablko
- 100 g jablková výživa
- 50 g kokosový sirup iné tekuté sladidlo
- 25 g kokosový olej
- 2 pl ľanové semienka
- 50 ml voda
- 80 g mletý mak
- 50 g ryžová múka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Jablko očistíme a nastrúhame na hrubo. Ľanové semienka zalejem vodou. V miske zmiešame roztopený kokosový olej, kokosový sirup a jablkovú výživu. Ľanové semienka s vodou rozmixujeme tyčovým mixérom a primiešame k tekutej zmesi. Tekutú zmes pridáme k nastrúhanému jablku a premiešame. Nakoniec vmiešame mak a múku. Zmes rozotrieme do malej formy vymazanej olejom a pečieme pri teplote 180 stupňov.