REKLAMA
Marinovaná vyprážaná pečeň
Jednoduché, málo pracné s velmi chutným výsledkom🙂
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g hovädzia pečeň
- 5 pl jogurt
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnak
- 1 kl mleté biele korenie
- 1 kl soľ
- 2 pl olej
- strúhanka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Pečienku si nakrájame na tenké plátky. Zmiešame jogurt, nastrúhanú cibulu, cesnak, olej, soľ a mleté korenie. Marinádu dobre premiešame a vložíme do nej pečienku. Premiešame, zakryjeme a odložíme na 1 noc do chladničky.
2. Krok
Na druhý deň pečienku vyberieme z chladničky a obalíme ju v strúhanke. Pečienku následne vypražíme v oleji z oboch strán.
3. Krok
Takto pripravená pečienka je naozaj velmi chutná. S prílohou ako ryža alebo zemiaky je vhodná na obed, alebo na večeru. Medzi žemlu ju kludne môžte zabaliť aj do práce na desiatu👍
4. Krok
Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube