REKLAMA

Zdroj: Ruslan Khmelevsky from Pexels

Mäso na grilovanie do pácu

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 60 ml sójová omáčka Pridané do
  • 60 ml olivový olej Pridané do
  • 2 Kúsky cesnak Pridané do
  • 1 Štipka mletá červená paprika Pridané do
  • 1 Štipka mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 kus citrón Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Cesnak ošúpeme a pretlačíme.

2. Krok

Citrón omyjeme, osušíme a nastrúhame z neho citrónovú kôru.

3. Krok

Potom citrón prerežeme na polovicu a vytlačíme z neho šťavu.

4. Krok

V mise zmiešame sójovú omáčku, olivový olej, pretlačený cesnak, citrónovú kôru, citrónovú šťavu, mletú červenú papriku a mleté čierne korenie.

5. Krok

Marinádu rovnomerne natrieme na mäso a necháme ho odležať v chladničke aspoň 2 hodiny, ideálne však cez noc.

6. Krok

Mäso potom môžeme dať na gril.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov