REKLAMA
Zdroj: Ruslan Khmelevsky from Pexels
Mäso na grilovanie do pácu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 60 ml sójová omáčka
- 60 ml olivový olej
- 2 Kúsky cesnak
- 1 Štipka mletá červená paprika
- 1 Štipka mleté čierne korenie
- 1 kus citrón
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cesnak ošúpeme a pretlačíme.
2. Krok
Citrón omyjeme, osušíme a nastrúhame z neho citrónovú kôru.
3. Krok
Potom citrón prerežeme na polovicu a vytlačíme z neho šťavu.
4. Krok
V mise zmiešame sójovú omáčku, olivový olej, pretlačený cesnak, citrónovú kôru, citrónovú šťavu, mletú červenú papriku a mleté čierne korenie.
5. Krok
Marinádu rovnomerne natrieme na mäso a necháme ho odležať v chladničke aspoň 2 hodiny, ideálne však cez noc.
6. Krok
Mäso potom môžeme dať na gril.