REKLAMA
Mäsové guľky so špagetami
Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú... Každý podľa svojej chuti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 500 g mäso
- 50 g jemné ovsené vločky
- 400 ml paradajková omáčka
- semolinové špagety
- olivový olej
- soľ
- korenie
- bylinky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso pomelieme. Pridáme ovsené vločky, osolíme, okoreníme. Necháme "oddychovať" 15 min.
2. Krok
Tvarujeme menšie guľky. Na troške oleja ich opekáme asi 10 minút.
3. Krok
Paradajkovú 🍅 omáčku podľa potreby dochutíme a zalejeme mäso. Za občasného miešania varíme, pokiaľ nebude mäso mäkké. Ak by bola omáčka hustá, pridáme troška vody.
4. Krok
Špagety 🍝 uvaríme. K hotovým mäsovým guľkám pridáme špagety a premiešame.
5. Krok
Dobrú chuť 🙂