REKLAMA
Najlepšia ovocná bublanina
Rýchla bublanina s ovocím podľa vlastnej chuti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 300 g maliny
- 180 g tortová múka
- 150 g krupicového cukru
- 150 g kyslá smotana
- 120 g maslo rozpustené
- 3 vajce
- 5 g kypriaci prášok
- 2 lyžičky citrónovej kôry
- 1 vanilkový cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Do misy si preosejeme múku, pridáme k nej aj prášok do pečiva.
2. Krok
V druhej mise si vyšľaháme vajcia, spolu s cukrom, vanilkovým cukrom do peny.
3. Krok
K našľahaným vajciam pridáme suchú zmes, kyslú smotanu, citrónovú kôr a premiešame.
4. Krok
K cestu pridáme maslo a ešte raz spolu premiešame.
5. Krok
Pripravené cesto nalejeme do formy, ktorú sme si vymazali maslom a vysypali múkou. Na cesto poukladáme ovocie, v tomto prípade maliny. Dáme piecť na 180 stupňov na 30 minút. Vychladenú bublaninu posypeme práškovým cukrom