REKLAMA

Nátierka z hokkaido tekvice

Recept na výbornú nátierku z hokkaido tekvice s kyslou smotanou.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 12 ks hokkaido Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 Lyžice olivového oleja Pridané do
  • 1 bal kyslej smotany Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Hokkaido umyjeme, rozkrojíme na polovicu a odstránime z neho semienka. Pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme do hrnca. Pridáme strúčiky cesnaku a zalejeme vodou tak, aby bolo len tak-tak pokryté.

2. Krok

Hokkaido varíme približne 15 minút, kým nebude mäkké.

3. Krok

Potom ho vyberieme spolu s cesnakom z hrnca a vložíme do mixéra. Pridáme olivový olej, kyslú smotanu, soľ a čierne korenie. Všetko rozmixujeme na hladkú nátierku.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

332 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4589 receptov

Dezert

3773 receptov

Kuracie mäso

788 receptov