REKLAMA
Nátierka z hokkaido tekvice
Recept na výbornú nátierku z hokkaido tekvice s kyslou smotanou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1⁄2 ks hokkaido
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 Lyžice olivového oleja
- 1 bal kyslej smotany
- soľ a čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Hokkaido umyjeme, rozkrojíme na polovicu a odstránime z neho semienka. Pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme do hrnca. Pridáme strúčiky cesnaku a zalejeme vodou tak, aby bolo len tak-tak pokryté.
2. Krok
Hokkaido varíme približne 15 minút, kým nebude mäkké.
3. Krok
Potom ho vyberieme spolu s cesnakom z hrnca a vložíme do mixéra. Pridáme olivový olej, kyslú smotanu, soľ a čierne korenie. Všetko rozmixujeme na hladkú nátierku.