REKLAMA
Zdroj: Anna_Shepulova from Getty Images
Nepečený jahodový cheesecake
Tento nepečený jahodový cheesecake s mascarpone je ľahký, osviežujúci a dokonale sa hodí na horúce letné dni.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 200 g syr cottage cheese
- 200 g mascarpone
- 200 ml smotany na šľahanie
- 1 balenie vanilkového pudingového prášku
- 150 g cukru
- 150 g jahôd
- 100 maslo
- 200 g sušienok
- 50 g Vlašských orechov
- 1 ks pásik čokolády
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V mixéri rozdrvte sušienky s orechami na drobné kúsky a zmes premiešajte s rozpusteným maslom.
2. Krok
Zmesou vysteľte dno a strany formy na tortu, na ktorej si cheesecake pripravíte. Dajte ho do chladničky stuhnúť.
3. Krok
V mixéri alebo kuchynskom robote zmiešajte tvaroh, mascarpone, smotanu, cukor a vanilkový pudingový prášok, až kým nevznikne hladká a vyrovnaná hmota.
4. Krok
Na plnku poukladajte umyté jahody a pásik čokolády.
5. Krok
Plnku naneste na korpus.
6. Krok
Na plnku poukladajte umyté jahody a pásik čokolády.
7. Krok
7. Jahodový cheesecake dajte do chladničky poriadne vytuhnúť.