REKLAMA
Nepečený koláč s jahodami a pudingom
Toto musíte vyskúšať. Jahodová mňamka. Jahodová sezóna je za rohom tak ukladajte.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 150 g sušienky bez cukru gullon
Jahodová vrstva
- 300 g čerstvé jahody
- 1 bal jahodový puding
- 30 g jahodový proteín alebo sladidlo
- 50 ml voda
Smotanová vrstva
- 250 ml smotana na šľahanie
- 1 bal stužovač šľahačky
- 100 g jemný tvaroh
- 1 bal vanilínový cukor
Na vrch
- 40 g čokoláda
- 2 čl mlieko
- lyo jahody
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na dno formy (priemer 20cm) rozložíme sušienky.
2. Krok
Jahody rozmixujeme ponorným mixérom. Pudingový prášok a proteín rozmiešame vo vode. Pridáme k jahodovému pyré a varíme do zhustnutia. Hotovú jahodovú zmes nanesieme na sušienky.
3. Krok
Smotanu so stužovačom vyšľaháme. Tvaroh zmiešame s cukrom a šľahačkou. Nanesieme na jahodovú vrstvu.
4. Krok
Na vrch uložíme zvyšné sušienky.
5. Krok
Čokoládu s mliekom roztopíme v mikrovlnke (30sek.). Premiešame a polejeme na povrch koláča.
6. Krok
Na záver môžeme ozdobiť lyofilizovanými aj čerstvými jahodami. Pred podávaním koláč necháme stuhnúť v chladničke, ideálne cez noc.