REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Nepečený koláč s mascarpone
Koláč s mascarpone a jahodami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Cesto
- 400 g maslové sušienky
- 120 g maslo
Na krém
- 250 g mascarpone
- 120 g šľahačkovej smotany
- 100 g kryštálový cukor
- 150 g čerstvé jahody
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
V mixéri vymiešame sušienky spolu s roztopeným maslom. Zmes si navrstvíme do formy.
2. Krok
V mise si vyšľaháme mascarpone spolu so šľahačkou a cukrom. Do krému môžeme rozmixovať trošku jahôd.
3. Krok
Krém dáme na koláčik, pekne uhladíme a na povrch nakrájame jahody.
4. Krok
Celý koláčik dáme stuhnúť do chladničky aspoň na jednu hodinu a môžeme podávať.