REKLAMA
Nepečený pudingový pistáciový koláč
Nepečené dezerty sú super. Jednoduché na prípravu a chutné. Tento podľa mňa ohúri aj návštevu a dokonca i vyzerá dobre
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 150 g sušienky napríklad bebe
- 1 balenie pistáciový puding premium
- 400 ml mlieko
- 50 g erythrytol
- 200 g ricotta
- 100 g jemný tvaroh
- 20 g proteín
- 40 g nutlove pistáciová nátierka
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Pistáciový puding uvaríme v mlieku spolu so sladidlom.
2. Krok
Medzitým si na dno malej okrúhlej formy (priemer 20cm) uložíme sušienky.
3. Krok
Do mierne vychladnutého pudingu primiešame 100g ricotty.
4. Krok
V miske si zmiešame tvaroh so zvyšnou ricottou, proteínom a roztopenou nátierkou.
5. Krok
Na sušienky vo forme navrstvíme polovicu pudingu, následne dáme opäť vrstvu sušienok a rozotrieme zvyšný puding.
6. Krok
Teraz znovu ukladáme sušienky, na ktoré rozotrieme tvarohový krém. Na vrch koláča namrvíme zvyšné sušienky, ja som pridala aj mleté orechy. Dozdobíme podľa predstáv a odložíme stuhnúť do chladničky.