REKLAMA
Nepečený ricottový koláč
Rýchly, chutný, svieži. Opäť jeden zo série nepečených krémových dezertov.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Základ
- 120 g rozmixované ovsené vločky
- 40 g jemné ovsené vločky
- 40 g mandľová múka
- 2 pl čakankový sirup
- 1 pl ghí
- 50 ml voda
Krém
- 400 g ricotta
- 250 g jemný tvaroh
- 20 g kakao
- 30 g proteín
- 2 pl čakankový sirup
- 1 pl créme ole puding
Poleva
- 80 g Arašidové maslo
- 20 g čakankový sirup
- 20 g proteín
- 5 pl voda
- podľa chuti džem
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Základ: Všetky ingrediencie spolu zmiešame. Vzniknutú hmotu natlačíme na dno okrúhlej formy (priemer 20cm) vystlanej papierom na pečenie.
2. Krok
Krém: Všetky ingrediencie dáme do misy a metličkou vymiešame do hladka. Krém navrstvíme do formy na pripravený základ.
3. Krok
Poleva: Všetky ingrediencie, okrem džemu, dáme do misky a vymiešame do hladka. Polevu rozotrieme na vrch koláča. Na polevu lyžičkou dávame kôpky džemu. Pomocou špajdle vytvoríme na vrchu koláča vzor.
4. Krok
Koláč odložíme do chladničky aspoň na hodinu.