REKLAMA
Zdroj: FB: Recepty všeho druhu ? .
Omáčka z mletého mäsa
Táto omáčka z mletého mäsa je jednoduchá na prípravu a veľmi chutná. Môžete ju podávať s cestovinami, zemiakmi alebo pečivom. Postup je rýchly a aj začiatočník v kuchyni si s ňou dokáže poradiť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g mletého hovädzieho mäsa
- 1 ks veľká cibuľa
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice olivového oleja
- 2 Lyžice paradajkového pretlaku
- 2 Lyžice vývaru
- 1 lyžička mletej sladkej papriky
- soľ a korenie podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na panvici rozohrejte olivový olej a orestujte na ňom jemne nakrájanú cibuľu.
2. Krok
Pridajte do nej mleté mäso a dobre premiešajte.
3. Krok
Kým sa mäso dusí, pridajte pretlak a vývar, papriku a nadrobno nakrájaný cesnak.
4. Krok
Omáčku počas varenia stále miešajte a dochuťte soľou a korením podľa chuti.