REKLAMA

Ovocná torta

REKLAMA
Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Recept nájdeš v tomto článku

Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Ingrediencie

porcií
12

Korpus

  • 8 kus vajce Pridané do
  • 250 g hladká múka Pridané do
  • 160 g kryštálový cukor Pridané do
  • 2 polievková lyžica olej Pridané do
  • 1 pack kypriaci prášok Pridané do

Plnka

  • 2 kus mascarpone Pridané do
  • 1 pack tvaroh jemný Pridané do
  • 3 balenia smotany na šľahanie Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
  • podľa chuti vanilka Pridané do
  • podľa chuti ovocie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bielka s cukrom vymiešame do tuhej peny a postupne primiešavame žĺtka, olej, múku a prášok do pečiva. Rúru vyhrejeme na 180 stup. a pečieme cca 30 min. Priemer korpusu 22cm.

2. Krok

Vymiešame mascarpone, šľahačku, tvaroh, cukor a vanilku do tuhej plnky.

3. Krok

Vrstvíme korpus, plnku a ovocie. Tortu môžeme ozdobiť čokoládou a ovocím. Dobrú chuť 🙂

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov