REKLAMA
Ovocná torta
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Korpus
- 8 kus vajce
- 250 g hladká múka
- 160 g kryštálový cukor
- 2 polievková lyžica olej
- 1 pack kypriaci prášok
Plnka
- 2 kus mascarpone
- 1 pack tvaroh jemný
- 3 balenia smotany na šľahanie
- podľa chuti cukor
- podľa chuti vanilka
- podľa chuti ovocie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bielka s cukrom vymiešame do tuhej peny a postupne primiešavame žĺtka, olej, múku a prášok do pečiva. Rúru vyhrejeme na 180 stup. a pečieme cca 30 min. Priemer korpusu 22cm.
2. Krok
Vymiešame mascarpone, šľahačku, tvaroh, cukor a vanilku do tuhej plnky.
3. Krok
Vrstvíme korpus, plnku a ovocie. Tortu môžeme ozdobiť čokoládou a ovocím. Dobrú chuť 🙂