REKLAMA

Ovocná torta

REKLAMA
Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Recept nájdeš v tomto článku

Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Ingrediencie

porcií
12

Korpus

  • 8 kus vajce Pridané do
  • 250 g hladká múka Pridané do
  • 160 g kryštálový cukor Pridané do
  • 2 polievková lyžica olej Pridané do
  • 1 pack kypriaci prášok Pridané do

Plnka

  • 2 kus mascarpone Pridané do
  • 1 pack tvaroh jemný Pridané do
  • 3 balenia smotany na šľahanie Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
  • podľa chuti vanilka Pridané do
  • podľa chuti ovocie Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bielka s cukrom vymiešame do tuhej peny a postupne primiešavame žĺtka, olej, múku a prášok do pečiva. Rúru vyhrejeme na 180 stup. a pečieme cca 30 min. Priemer korpusu 22cm.

2. Krok

Vymiešame mascarpone, šľahačku, tvaroh, cukor a vanilku do tuhej plnky.

3. Krok

Vrstvíme korpus, plnku a ovocie. Tortu môžeme ozdobiť čokoládou a ovocím. Dobrú chuť 🙂

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov