REKLAMA
Ovocno-tvarohová torta
Recept na sviežu nepečenú ovocno-tvarohovú tortu, ktorá sa skladá z korpusu, tvarohovej plnky a čerstvého ovocia. Je ideálna pre letné dni a oslavy.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Korpus:
- 200 g piškot
- 100 g masla
Tvarohová vrstva:
- 500 g syr cottage cheese
- 200 g kyslej smotany
- 100 g cukru
- 2 ks vanilkový cukor
- 4 Lyžice citrónovej šťavy
Na ozdobenie:
- čerstvé ovocie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Piškóty rozdrvíme na malé kúsky a vložíme do mixéra.
2. Krok
Pridáme do nich rozpustené maslo a všetko dôkladne premiešame.
3. Krok
Túto hmotu vložíme na do formy.
4. Krok
V miske vymiešame tvaroh so smotanou, cukrom, vanilkový cukrom a citrónovou šťavou. Všetko dobre premiešame do hladkej hmoty.
5. Krok
Tvarohový krém nanesieme na korpus a rovnomerne rozotrieme.
6. Krok
Ovocno - tvarohovú tortu vložíme do chladničky a necháme ju stuhnúť minimálne 2 hodiny, ideálne však cez noc.
7. Krok
Pred podávaním tortu ozdobíme čerstvým ovocím podľa vlastného výberu.