REKLAMA
Palacinková roláda
Svieža palacinková roláda
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 130 g hladkej múky v prípade potreby pridáme
- 1 vajce
- 40 g cukru
- 250 ml mlieka
- 2 Lyžice kakaa
- 2 Lyžice oleja do cesta
Tvarohová plnka
- 250 g tvaroh roztierateľný
- 250 g mascarpone
- 50 g bielej čokolády
- cukor alebo sladidlo podľa chuti
- Štipka pravej vanilky
- bobuľové ovocie maliny
- čučoriedky
Čokoláda na vrch
- 50 g mliečnej čokolády
- 30 ml mlieka
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na 6 hrubších palaciniek.
2. Krok
Vymiešame palacinkové cesto. Panvicu potrieme olejom a pečieme trošku hrubšie palacinky. Palacinky naukladáme tak, že konce prekrývame palalacinkou. Tvaroh vymiešame s roztopenou bielou čokoládou, osladíme, pridáme vanilku. Plnku natrieme na pripravený palacinkový plát. Posypeme s ovocím, boky prehneme a zrolujeme. Polejeme s roztopenou čokoládou a dáme zachladiť 😋
3. Krok
Dobrú chuť 😍