REKLAMA
Zdroj: ajafoto from Getty Images
Paradajková omáčka s bravčovým mäsom
Chutná paradajková omáčka s kúskami bravčového mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčové mäso
- 1 l paradajkový pretlak
- 1 ks Cibuľa
- 2 ks cesnak
- 2 čl olivový olej
- 1 čl sušené bylinky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso nakrájajte na kúsky a osoľte.
2. Krok
Cibuľu a cesnak nakrájajte nadrobno a opečte na oleji.
3. Krok
Do cibule pridajte mäso a opečte ho do hneda.
4. Krok
Pridajte pretlak a bylinky, podľa chuti osoľte a okoreňte.
5. Krok
Paradajkovú omáčku varte aspoň 20 minút na miernom ohni.