REKLAMA
Paradajková ryža
Rýchly a jednoduchý recept vhodný na večeru alebo ako aj príloha k mäsu
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 150 g ryže
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 400 g konzervovaná paradajka
- 150 ml zeleninový vývar
- 150 ml smotany na šľahanie
- soľ a korenie
- olivový olej
- mozzarella
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
1. Na oleji si speníme cibuľu a cesnak.
2. Krok
2. Pridáme paradajky, korenie a zamiešame.
3. Krok
3. Ďalej pridáme prepláchnutú ryžu a zalejeme vývarom.
4. Krok
4. Varíme na miernom ohni, občas premiešame, aby sa nám ryža neprichytila.
5. Krok
5. Ak je ryža skoro mäkká, pridáme smotanu a dovaríme.
6. Krok
6.Na vrch si dáme plátky mozzarelly alebo iného syra, prikryjeme a necháme rozpustiť.
7. Krok
Dobrú chuť!😉