REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hrgespjkaZXh7bHQY7VP/8818f0bccbb6bcd1120a316ad554cc.jpeg)
Pasta s lososom
Rýchly obed z jedného pekáča
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 300 g losos
- 2 hrste baby špenát
- 100 g cherry paradajky
- 180 g Feta syr
- provensálske bylinky
- soľ
- olivový olej
- 300 g celozrné cestoviny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Pripravíme si zapekaciu misku a jej dno pokvapkáme olivovým olejom. Do misky dáme fetu a postupne pridávame všetky ostatné suroviny ( paradajky, losos a špenát)
2. Krok
Osolíme, posypeme provensálskymi bylinkami a zalejeme trochou olivového oleja.
3. Krok
Dáme piecť na 180 C asi 20 min. Za ten čas v osolenej vode uvaríme cestoviny.
4. Krok
Po upečení vidličkou všetko rozpučíme, vsypeme scedené cestoviny a premiešame.