REKLAMA
Zdroj: 8vFanl from Getty Images
Pečená cibuľa
Zlatá, sladká, pečená cibuľa je skvelým doplnkom mnohých jedál. Pridajte ju do sendvičov, šalátov, cestovín alebo duseného mäsa a pravdepodobne neodoláte!
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 ks Cibuľa
- 2 lyžice Slnečnicový olej
- štipka soli
- štipka korenia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky. Na panvici rozohrejte olej.
2. Krok
Keď je olej dobre rozpálený, pridajte cibuľu. Smažte na miernom ohni za občasného miešania.
3. Krok
Keď je cibuľa zlatistá a mäkká, pridajte soľ a korenie. Miešajte ešte minútu, aby sa korenie dobre spojilo.
4. Krok
Po opečení vyberte cibuľu z panvice a osušte ju na papierovej utierke.
5. Krok
Pečená cibuľa je pripravená na podávanie!