REKLAMA
Pečená krkovička
Šťavnatá pečená krkovička vcelku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1800 g bravčová krkovička vcelku
- 5 strúčikov censku
- 1 pl chren
- 3 pl Celozrnná horčica
- 2 pl rastlinný olej
- 2 pl sójovej omáčky
- 1⁄2 čl muškátový oriešok
- 1 pl paprika
- 1 čl mletá červená čili paprička
- 1⁄2 čl mleté čierne korenie
- 21⁄2 čl soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Krkovičku si očistíme a osušíme papierovými obrúskami. V mise si zmiešame Prelisovaný cesnak, nastrúhaný chren, horčicu, olej, sójovú omáčku a všetky koreniny.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Mäso v marináde poriadne obalíme a necháme marinovať aspoň 8 hodín. Namarinované mäso dáme do sášku na pečenie a zabalíme do alobalu. Dáme piecť na 240 stupňov na 30 minút.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Potom alobal odbalíme a sáčok na pečenie rozrežeme mäso dopekáme na 170 stupňov do mäkka. K mäsu môžeme dať piecť aj celé hlávky cesnaku rozrezané napolovicu.
Zdroj: Youtube