REKLAMA
Zdroj: pixabay
Pečená šťuka na masle
Rýchla príprava tejto úžasne chutnej ryby.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 filety zo šťuky
- 1 citrón
- 1 pl maslo
- soľ
- rasca drvená
- tymián
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Rybu si prichystáme, osušíme a osolíme z oboch strán. Jemne poprášime rascou.
2. Krok
Na panvici si rozpálime maslo a vložíme doň šťuku kožou dolu. Opekáme na strane s kožou asi 5 minút aby bola krásne hnedá. Otočíme.
3. Krok
Ryba nepotrebuje veľa času, pridáme celú vetvičku tymiánu aby jedlo prevoňala.
4. Krok
Rybu vyberieme a pokvapkáme šťavou z citróna. Výborné ľahké jedlo.