REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eA8ufT5U_BnEzgcgXHlJ/0d4ee48123693d14100b58ee4b843e.jpeg)
Pečené bravčové mäso v rúre
Chutná večera z jedného plechu.
REKLAMA

Recept nájdeš v tomto článku
Ako osláviť Valentín? S dobrým jedlom je sviatok zaľúbených ešte krajší
Ingrediencie
porcií
6
- 2 kg bravčové plece
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl mletá červená paprika
- 1 čl hnedý cukor
- 1 čl soľ
- 1 čl oregano
- 1 čl horčica
- 1 pl olej
- 8 ks zemiak
- 2 ks Cibuľa
- 2 ks paradajka
- 2 ks mrkva
- 3 strúčiky cesnak
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
240 min.
1. Krok
Bravčové mäso si umyjeme a osušíme. V menšej miske si zmiešame papriku, korenie, soľ, oregano, horčicu a olej do marinády. V marináde mäso poriadne obalíme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eA8ufT5U_BnEzgcgXHlJ/5c7c38b03f47f64d97025145b3be5d.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pustíme sa do prípravy zeleniny. Zemiaky očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, mrkvu, cibuľu a cesnak tiež očistíme a nakrájame k zemiakom. Pridáme paradajky prekrojené na štvrtiny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eA8ufT5U_BnEzgcgXHlJ/4a5143e985dd6b64605c8f37ecfa07.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Zeleninu pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme, pridáme oregano a dobre premiešame.
4. Krok
Na zeleninu položíme kúsky mäsa, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 2 hodiny. Pred koncom pečenia dáme alobal dolu a mäso zapekáme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/eA8ufT5U_BnEzgcgXHlJ/b2dc9736dd89658d5eec79506690be.jpeg)
Zdroj: Youtube