REKLAMA
Pečené tekvicové jadierka recept
Zdravé a chutné tekvicové jadierka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- tekvicové jadierka
- soľ
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Tekvicové jadierka si vyberieme z tekvice a poriadne očistíme od dužiny.
2. Krok
Zalejeme ich vodou a poriadne posolíme. Necháme ich odstáť najlepšie cez noc.
3. Krok
Na druhý deň ich precedíme a rovnomerne ich rozložíme na plech na pečenie. Najlepšie vystlaným papierom na pečenie.
4. Krok
Jadierka si posolíme a dáme piecť na 120 stupňov. Jadierka miešame pravidelne aby nám nezhoreli a nezlepili sa. Hotové sú vtedy keď sú krásne chrumkavé. Podľa potreby môžeme na záver ešte dosoliť.