REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Pečené zemiaky s bryndzou
Zemiaky pečené vcelku plnené bryndzou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 ks zemiak
- 125 g bryndza
- 3 pl smotana kyslá
- 1 Cibuľa
- olej olivový
- pažítka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Zemiaky vcelku dobre umyjeme. Nešúpeme ich. Potrieme ich olejom a dáme predpiecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 20 minút.
2. Krok
Zatiaľ si v miske zmiešame bryndzu spolu so smotanou.
3. Krok
Keď máme zemiaky predpečené v strede ho rozrežeme časť striedky zemiaku vyberieme aby sa nám tam dala vložiť náplň.
4. Krok
Do bryndzovej zmesi pridáme stred zemiaku a najmeno nasekanú cibuľu. Zmesou naplníme zemiaky a vložíme ich do rúry. zapečieme ich na 200 stupňov ďaľších 15 minút.
5. Krok
Upečené zemiaky vyberieme a posypeme ich čerstvou pažítkou.