REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/s_N_3yLvnlFqZ4bFFye5/feb51fde35d711254b5d447eb22aa2.jpeg)
Pečené zemiaky
Jednoduché a tak dobré zemiaky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 8 Väčšie zemiaky
- 100 g šampiňóny
- 1 Cibuľa
- 70 g Strúhaný syr
- 100 g maslo
- soľ
- čierne korenie
- Provansalske korenie
- tymián
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Zemiaky uvaríme v šupke. Vychladnuté zemiaky rozrežeme na polovicu a vydlabeme. Spravíme si zemiakové misy. Nakrájanú cibuľu a huby orestujeme na panvici do zmäknutia. Potrebujeme, aby sa vypiekla šťava. Pridáme vydlabané zemiaky, dochutíme a pridáme korenie. Zmes premiešame a naplníme zemiakové misy. Posypeme nastrúhaným syrom. Na každý zemiak dáme kúsok masla. Pečieme na 200 stupňov 15-20 minút. Hotovo
2. Krok
Odfoť si QR kód a uvidíš videorecept
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/s_N_3yLvnlFqZ4bFFye5/0eee9905caa830740c887d2e686d2d.jpeg)