REKLAMA
Pečený bravčový bôčik
Výborný do chrumkava pečený bravčový bôčik. Tajomstvo spočíva v pomalom pečení následne čoho vznikne chrumkavá kôrka.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1400 g bravčový bôčik
- 1 ks Cibuľa
- 3 ks mrkva
- olej
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Ako prvé očístíme cibuľu a mrkvu. Zeleninu vložíme do pekáča, v ktorom budeme mäso piecť.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Mäso umyjeme a narežeme. Položíme ho na rošt a aj s ním ho vložíme do pekáča, kde sa bude mäso piecť.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Poriadne ho potrieme olejom a osolíme.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Rukami ho poriadne premastíme a soľ zatlačíme aj medzi zárezy.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Pečieme v predhriatej rúre na 240°C približne 25 - 30 minút. Pred pečením ho nezabudneme podliať vodou, aby sa nepripálila zelenina ani mäso.
Zdroj: Youtube