REKLAMA
Pečený ružičkový kel s parmezánom
Chrumkavý ružičkový kel pečený s parmezánom, cesnakom a posýpkou strúhanky pre extra chrumkavosť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g ružičkový kel
- 200 g parmezán
- 2 ks cesnak pretlačený
- soľ
- mleté čierne korenie
- strúhanka
- slnečnicový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Ružičkový kel si očistíme, odrežeme drevnaté konce a rozpolíme.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Vložíme ich do misy, polejeme olejom, posypeme korením, soľou, postrúhaným syrom a strúhankou.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Rúru si predhrejeme na 180 °C, pečieme 20 minút. Plech potreme olejom a preložíme tam obsah misy. Po upečení preložíme na tanier a zoškrábeme z plechu strúhanku so syrom.
Zdroj: Youtube