REKLAMA
Zdroj: FB - Receptík mňam
Pečený zajac so zemiakovou kašou
Pomaly pečený, šťavnatý zajac so zemiakovou kašou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 králik
- 2 ks Cibuľa
- 150 ml olej
- 1 pl plnotučná horčica
- 3 pl kečup
- mletá červená paprika palivá
- 1 čl soľ
- 1 čl mleté čierne korenie
- 1 čl mletá paprika - sladká
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 100 ml horúca voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Pripravíme si marinádu z kečupu, oleja, soli, horčice, mletého čierneho korenia, cesnaku, cibule, mletej štipľavej a sladkej papriky.
2. Krok
Králika si naporciujeme a vložíme do misy s pripravenou marinádou na niekoľko hodín. Skladujeme v chladničke.
3. Krok
Po niekoľkých hodinách môžeme králika začať piecť. Predhrejeme si rúru na 180°C a pečieme 1,5 hodiny. Pekáč musí byť zakrytý. Ku koncu ho odokryjeme, aby sa vytvorila na vrchu chrumkavá kôrka.