REKLAMA
Pikantné kuracie na kari omáčke s kešu smotanou, zelerové halušky
Pikantné kuracie na kari omáčke s kešu smotanou, zelerové halušky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g kuracích pŕs
- 11⁄2 cibuľa červenej žltej papriky
- 2 pl masla
- 1 menšia cuketa
- Hŕstka sušených paradajok
- 3 Lyžice pikantnej kari pasty v súlade s SCD
- 500 ml kešu smotany
- 500 ml vývaru vody
- soľ čerstvá nasekaná petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
Umyté kuracie prsia nakrájame na kocky ,orestujeme na masle ,osolíme a odložíme. Na väčšej panvici /wok/ na masle orestujeme nakrájanú cibuľu, papriku a nakrájané suš. paradajky, ktoré pred varením namočíme do studenej vody. Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, vyžmýkame,/cez handru/ a pridáme dusiť ku zelenine. Podlejeme vývarom. Pridáme mäso. Kari pastu rozmiešame s kešu smotanou a vývarom a vlejeme do zeleniny s mäsom.Povaríme asi 20 min.,dosolíme, pridáme nasekamú petrž.vňať a odstavíme. Podávame so zelerovými haluškami z banán.múky. Recept na zelerové halušky nájdete pri pečenej rybe s lečom a haluškami.